تازه ترین مطالب

تدابیر طب سنتی برای فصل تابستان
چه تفاوتی میان شیر مادر و شیر خشک است؟
نفروپاتی دیابتی چگونه به کلیه ها آسیب می زند
چطور رژیم بگیریم تا دوباره چاق نشویم؟
تاثیر بهداشت دهان و دندان ضعیف در ابتلا به بیماری های خطرناک ( سالانه چند ایرانی در اثر مسواک نزدن می‌میرند؟)
سه ماهه سوم بارداری:هفته ۳۹ و ۴۰
آسیب‌های روانی تحقیر و مسخره کردن کودک
سه ماهه سوم بارداری: هفته ۳۷ و ۳۸
آیا تغییر رنگ آب زاینده رود با شیوع بیماری همراه است؟
سه ماهه سوم بارداری: ۳۴ ,۳۵ و ۳۶
۱۰ تغییر سبک زندگی برای پیشگیری از بیماری آلزایمر
درخشندگی پوست با استفاده از مواد طبیعی
هیپرگلیسمی و کتواسیدوز چیست؟
سه ماهه سوم بارداری: هفته ۳۱ ,۳۲ ,۳۳
از تب کریمه کنگو چه می دانیم؟
ضررهای روزه گرفتن بدون سحری
چگونه از کاهش وزن در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟
چگونه در ماه رمضان از افزایش وزن خود جلوگیری کنیم؟
راه های رفع تشنگی و تامین آب بدن در ماه رمضان
۸ مورد از عادات و عوامل مضر برای چشم ها
دیابت یک زندگی
تغذیه, دانستنیهای پزشکی, دیابت, ویژه

دیابت، 20 غذایی كه دشمن دیابت هستند

1744
image_pdfimage_print

دیابت، در اینجا 20 نوع ماده غذایی را به شما معرفی می‌كنیم كه می‌تواند جلوی بالارفتن قندخونتان را بگیرد.

سیب

اكثر متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانید زیرا سیب كالری بسیار پایینی دارد و فیبر آن بسیار بالاست و جلوی گرسنگی را می‌گیرد. سیب همچنین دشمن كلسترول بد است و میزان قندخون را كاهش می‌دهد.

آواكات

پاین میوه غنی از اسیدهای چرب مونوی غیراشباع است كه سبب كند شدن هضم و پیشگیری از افزایش قندخون بعد از صرف غذا می‌شود.

جو

می‌توانید جو را جایگزین برنج سفید كنید تا میزان قندخونتان بعد از صرف غذا حدود 70 درصد كاهش یابد و تا ساعت‌ها ثابت بماند. فیبرهای حلال جو هضم را كند كرده و سبب جذب تدریجی قند می‌شود.

سبزیجات

فیبر حلال تمامی سبزیجات می‌تواند قندخون بالا را مهار كند. در ضمن سبزیجات غنی از پروتئین هستند و به راحتی می‌توان آنها را جایگزین گوشت قرمز كرد.

گوشت گاو

می‌توانید قسمت‌های كم چرب گوشت گاو را انتخاب كنید و یك‌چهارم بشقاب‌تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث می‌شود مدت طولانی‌تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه‌ای‌تان كاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم كمك می‌كند.

میوه‌های گوشت‌دار

دانه‌دار انواع میوه‌های گوشتی حاوی یك یا چند دانه كه به رنگ‌های قرمز یا بنفش موجود است مانند انواع انگور حاوی تركیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می‌گویند این دانه‌های رنگی می‌تواند سبب كاهش قندخون شده و در عین حال محرك تولید انسولین در بدن باشند.

بروكلی

بروكلی غنی از كروم بوده كه در درازمدت نقشی اساسی و مهم برای تنظیم قندخون دارد.

هویج

هویج یكی از منابع طبیعی غنی از بتاكاروتن است كه می‌تواند خطر ابتلا به دیابت را كاهش داده و قندخون را تنظیم كند.

گوشت مرغ

گوشت سینه مرغ در مقایسه با ران یا سایر قسمت‌ها چربی كمتری دارد. توصیه ما به شما این است كه در هر شرایطی به هیچ عنوان پوست مرغ را به خاطر چربی بالایی كه دارد نخورید.

تخم مرغ

مطمئن باشید خوردن یك یا دو عدد تخم‌مرغ در روز كلسترول خونتان را بالا نمی‌برد و در عوض ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد.

ماهی

یكی از دلایل فوت مبتلایان به دیابت ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی است. مصرف یك یا دو بار ماهی در هفته می‌تواند این احتمال را حداقل 40 درصد كاهش دهد. از سوی دیگر اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را كه از جمله فاكتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی است كاهش می‌دهد.

دانه كتان

دانه‌های كتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی‌های خوب از نوعی كه در ماهی موجود است و منیزیم است. این مواد قندخون را تنظیم كرده و به سلول‌ها در جذب انسولین كمك می‌كنند.

شیر و ماست

اینها مواد غذایی غنی از پروتئین و كلسیم هستند و می‌توانند به كاهش وزن كمك كنند. از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می‌برند.

گردو

گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت كندی دارد كه به تدریج به قند تبدیل می‌شود. از سوی دیگر غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است كه برای سلامت مفیدند.

دانه‌ها تمامی انواع دانه‌ها

غنی از چربی‌های خوب، پروتئین و فیبر هستند كه می‌توانند قندخون را پایین نگه داشته و از ابتلا به ناراحتی‌های قلبی – عروقی پیشگیری كنند. در ضمن این مواد منبع طبیعی استرول است كه چربی خون را كاهش می‌دهد.

جوی دو سر

جوی دوسر حاوی فیبرهای حلالی است كه در آب محلول بوده و یك خمیر را تشكیل می‌دهد. مصرف آن باعث می‌شود بین آنزیم‌های هضم‌كننده در معده و مولكول‌های آمیدون غذا در یك سد چسبناك به وجود بیاید. در نتیجه دستگاه گوارش مدت طولانی‌تری غذا را در خود نگه داشته و قندها به تدریج وارد خون می‌شوند.

روغن زیتون

روغن زیتون طلای مایع نامیده می‌شود زیرا حاوی تركیبات ضدالتهابی و قوی است كه محققان آن را با آسپیرین مقایسه می‌كنند. افرادی كه رژیم مدیترانه‌ای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیجات، غلات و گوشت كم‌چرب می‌خورند كمتر به دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی دچار می‌شوند. هر دوی این بیماری‌ها در پی التهاب در بدن به وجود می‌آیند. برخلاف كره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را كاهش می‌دهد. روغن زیتون همچنین كندكننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است.

كره بادام زمینی

تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف كره بادام زمینی می‌تواند اشتها را كور كرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود كه مواد قندی كم فیبر مصرف می‌كند. در ضمن كره بادام زمینی غنی از چربی‌های مونوی غیراشباع است كه می‌تواند قندخون را تنظیم كند.

نان سبوس‌دار

مصرف زیاد نان سفید می‌تواند حساسیت بدن به انسولین را كاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی كه نان سبوس‌دار دقیقا برعكس عمل می‌كند.

سیب‌زمینی شیرین

یك سیب‌زمینی شیرین كه در اجاق كبابی شده 30 درصد كمتر از سیب‌زمینی معمولی قندخون را افزایش می‌دهد زیرا حاوی فیبر بالا و ریزمغذی‌هایی است كه 40 درصد آنها از نوع حلال بوده و سبب كاهش كلسترول و كندی هضم غذا می‌شوند. در ضمن سیب‌زمینی شیرین غنی از كاروتنویید و رنگ‌دانه‌های زرد و نارنجی است كه به ارگانیسم‌ها اجازه عكس‌العمل در برابر انسولین را می‌دهد. سیب‌زمینی شیرین همچنین غنی از اسید كوروژنیك است. این تركیب گیاهی طبیعی می‌تواند به كاهش مقاومت در برابر انسولین كمك كند.

در باره نویسنده / 

مدیروبسایت

مطالب مرتبط

تازه ترین مطالب

  • تدابیر طب سنتی برای فصل تابستان

    هر جسم و پدیده‌ای در هستی دارای مزاج است از جمله آن پدیده‌ها، فصول است. ممکن است ما متوجه تغییرات زیادی که پیرامون‌مان به دنبال تغییر فصول اتفاق می‌افتد، نشویم. الان فصل تابستان است و مزاج این فصل گرم و خشک است. به عبارت دیگر، گرما در این فصل بیشترین حد خود را دارد و…

  • چه تفاوتی میان شیر مادر و شیر خشک است؟

    به دنیای مادر بودن خوش آمدید. شما هم مثل همه ی خانم هایی که تازه مادر شده اند، به دنبال پاسخ این سوال هستید که شیر خشک بهتر است یا شیر مادر؟ خیلی از خانم هایی که شاغل هستند یا مشکلاتی دارند که نمی توانند آنطور که باید نوزادشان را با شیر خودشان تغذیه کنند،…

  • نفروپاتی دیابتی چگونه به کلیه ها آسیب می زند

    نفروپاتی دیابتی یک نوع بیماری کلیوی پیشرونده است که در افرادی که دیابت نوع یک و دو دارند رخ میدهد.هر کدام از کلیه ها دارای حدود یک میلیون نفرون است. نفرونها ساختارهای کوچکی هستند است که سموم را از خون جدا میکنند دیابت می تواند باعث ضخیم شدن نفرونها شوند، . این باعث نشت یک…

آمار بازدید ها

  • 0
  • 55
  • 385
  • 2,190
  • 7,789
  • 1,146,884
  • 1,384,196
  • ۲ تیر ۱۳۹۶

Website Stats

Alexa Rank

10199208

Google Page Rank

NA/10